Patiëntenbegeleiding

Naast de medische zorg besteden we binnen Sint-Trudo ziekenhuis ook aandacht aan je sociale, psychische en spirituele noden. Een uitgebreid team van psychosociale medewerkers staat voor je klaar.

Waar kunnen we je mee helpen?

Voor je opname

De medewerkers van de dienst vooropname geven je vooraf gerichte informatie rond je opname, vragen naar je kamerkeuze, geven uitleg over de eventuele supplementen en brengen samen met jou de administratieve formaliteiten in orde.

Het ziekenhuis probeert zoveel mogelijk rekening te houden met je kamerkeuze. Door de drukke bezetting is dit echter niet altijd mogelijk. Je kan de dag voor je opname bij de dienst vooropname informeren op welke kamer je zal opgenomen worden.

De dienst vooropname bevindt zich op de 1ste verdieping van blok D en is bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur op onderstaand nummer.

Onthaal

De onthaalmedewerkers vervullen samen met jou de nodige formaliteiten bij je opname, vergezellen je indien nodig naar je afdeling en wijzen de weg aan familieleden en bezoekers. Zij helpen je ook bij vragen over consultatie-uren, uren van bus en trein, telefoneren, enz. Je kan het onthaal telefonisch bereiken op onderstaand nummer.

Tijdens je opname

Gedurende je behandeling in het ziekenhuis staan we klaar voor jou en jouw naasten. Je kan via het behandelend team vragen om bijstand van onderstaande diensten of rechtstreeks een afspraak maken. Lees meer op de afdelingspagina's:

Samenwerking met patiëntenverenigingen