Werken bij Sint-Trudo.
Deskundig en dichtbij!

Wil jij gelukkiger werken? Sint-Trudo doet er alles aan om je gelukkig te maken. Door dicht bij jou te staan, door je in kleine teams te laten werken, door je te coachen en door je te blijven bijscholen. Wij noemen het één voor één werkgeluksbrengers.
werken bij

Ik werk gelukkiger

Als de sfeer tussen de collega’s goed zit, kom je graag werken. En als je graag komt werken, ben je gelukkiger. Daarom werken we samen met jou constant aan een goeie werksfeer.

Wil jij ook gelukkiger werken?

Kies voor de zorg

Het project #kiesvoordezorg van FeBi geeft werknemers uit andere sectoren de kans op een tweede carrière als zorgkundige of verpleegkundige. Via hun selectieprocedure kan je een betaald opleidingstraject volgen in dienst van het ziekenhuis.

Ontdek hier meer

Maak kennis met jouw collega's

sofie Vanwing hoofdverpleegkundige intensieve zorgen

Sofie Vanwing

hoofdverpleegkundige intensieve zorgen
Ik heb jarenlang graag gewerkt in een groter ziekenhuis als bedside verpleegkundige. Bij Sint-Trudo kreeg ik de kans om mij te ontplooien als hoofdverpleegkundige. Het mogen aansturen van een team competente medewerkers én de vlotte samenwerking met andere disciplines bezorgt me veel voldoening. In ons vak is het belangrijk om op een menselijke manier deskundige zorg te kunnen bieden en dat kan hier!
Nele Kerkhofs - psycholoog

Nele Kerkhofs

psycholoog
Acht jaar geleden ben ik als oncopsychologe beginnen werken in Sint-Trudo en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Het is hier zeer aangenaam werken in een warme, ondersteunende sfeer waar we samen inzetten op patiëntgerichte zorg. Het nemen van initiatieven in het belang van de patiënt wordt aangemoedigd en input van de werkvloer wordt actief bevraagd. Ik zou niet twijfelen om ons team te vervoegen!
Toon Panis - verpleegkundige orthopedie

Toon Panis

verpleegkundige orthopedie
Een bepaald moment heb ik vanuit mijn job in de metaalsector beslist om mij om te scholen naar een beroep in de zorg. Ik heb dan tijdens mijn stage in Sint-Trudo Ziekenhuis gemerkt dat er een echte match was, met niet alleen het beroep, maar ook met de cultuur en waarden van Sint-Trudo. Nu, vier jaar later, ben ik nog elke dag blij met mijn keuze.