Jouw collega's

Jouw toekomstige collega's vertellen over elk hun eigen redenen om voor Sint-Trudo Ziekenhuis te kiezen.

Jouw collega's

sofie Vanwing hoofdverpleegkundige intensieve zorgen
Ik heb jarenlang graag gewerkt in een groter ziekenhuis als bedside verpleegkundige. Bij Sint-Trudo kreeg ik de kans om mij te ontplooien als hoofdverpleegkundige. Het mogen aansturen van een team competente medewerkers én de vlotte samenwerking met andere disciplines bezorgt me veel voldoening. In ons vak is het belangrijk om op een menselijke manier deskundige zorg te kunnen bieden en dat kan hier!

Sofie Vanwing

Hoofdverpleegkundige Intensieve Zorgen
Nele Kerkhofs - psycholoog
Vijf jaar geleden ben ik als oncopsychologe beginnen werken in Sint-Trudo en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Het is hier zeer aangenaam werken in een warme, ondersteunende sfeer waar we samen inzetten op patiëntgerichte zorg. Het nemen van initiatieven in het belang van de patiënt wordt aangemoedigd en input van de werkvloer wordt actief bevraagd. Ik zou niet twijfelen om ons team te vervoegen!

Nele Kerkhofs

Psychologe
dr. Jochen Nijs
Als arts werken in Sint-Trudo Ziekenhuis is een geschenk, je werkt elke dag samen met een team van verpleegkundigen, paramedici, ondersteunende diensten, ... die zorgen dat de patiënt op de best mogelijk manier kan behandeld worden. Voor een arts, net als voor een verpleegkundige is die samenwerking en hoe die loopt van cruciaal belang voor het welbevinden in je werk.

dr. Jochen Nijs

Arts Inwendige
Toon Panis - verpleegkundige orthopedie
Een bepaald moment heb ik vanuit mijn job in de metaalsector beslist om mij om te scholen naar een beroep in de zorg. Ik heb dan tijdens mijn stage in Sint-Trudo Ziekenhuis gemerkt dat er een echte match was, met niet alleen het beroep, maar ook met de cultuur en waarden van Sint-Trudo. Nu, vier jaar later, ben ik nog elke dag blij met mijn keuze.

Toon Panis

Verpleegkundige orthopedie
Jan Vanhaeren hoofdverpleegkundige geriatrie
Ik werkte in Sint-Trudo eerst afwisselend voor de afdelingen spoed en geriatrie, waardoor ik mijn expertise kon aanscherpen. Nu werk ik als hoofdverpleegkundige op geriatrie. De autonomie en verantwoordelijkheid als leidinggevende en de verbondenheid met het team geeft me voldoening. Die variatie houdt me scherp en het is fantastisch dat een werkgever op die manier meedenkt rond de invulling van mijn job!

Jan Vanhaeren

Hoofdverpleegkundige geriatrie
Sandra Milis
Ik werk al meer dan 25 jaar in Sint-Trudo en kom nog elke dag met de glimlach naar het werk. Ik ken heel veel medewerkers en zij komen wel eens een “praatje” slaan met mij. Dat contact met zoveel mensen vind ik fijn in mijn job. Sint-Trudo is voor mij echt thuiskomen. Ik voel mij super goed hier!

Sandra Milis

Medewerkster onderhoud