Aankondiging dr. Bjorn Baerts als MKA-arts

In november startte dr. Bjorn Baerts als vast staflid in Sint-Trudo Ziekenhuis in het hoofd-halscentrum. Hij heeft naast de algemene mond-, kaak- en aangezichtschirurgie een bijzondere interesse in de esthetiek van het aangezicht.

Overzicht

Datum

24 nov 2023

Bjorn Baerts

Dr. Bjorn Baerts behaalde zijn diploma geneeskunde (2014) en zijn diploma tandheelkunde (2018) aan de Katholieke Universiteit Leuven. Vervolgens vervolledigde hij een specialisatie in de mond-, kaak- en aangezichtschirurgie via de Universiteit Antwerpen. Het Belgische luik van zijn opleiding voltooide hij aan de Universiteit Antwerpen/ZMACK en was voornamelijk gericht op orthognatische heelkunde.

Tijdens zijn verblijf in het Verenigd Koninkrijk genoot hij opleiding in de oncologische en reconstructieve hoofd-hals chirurgie in het University Hospital Southampton en vervolgens in het University Hospital Bristol, waar hij na zijn opleiding actief bleef als staflid hoofd-halschirurgie. Hij voltooide observerships bij een aantal wereldbekende esthetische aangezichtschirurgen (mr. D. Bray, dr. Michele Pascali, dr. G. Botti).

Meer nieuws

Meer gerelateerde artikels lezen