Succesvolle tombola voor Levensloop

Binnen Sint-Trudo Ziekenhuis zet een groep collega's zich actief in voor Levensloop Sint-Truiden.
Zij organiseerden de afgelopen weken een tombola in het ziekenhuis. Kocht jij ook een lotje en ben je benieuwd of je een van de winnaars bent? Lees dan snel verder.

Overzicht

Datum

28 sep 2022

Tombola trekking Levensloop 2022

Stichting tegen Kanker (de organisatie achter Levensloop) is een belangrijke zorgpartner voor ons ziekenhuis. Via de Levensloop Grants heeft Stichting tegen Kanker in het verleden o.a. de onco-mappen voor onze patiënten bekostigd. Dus willen we met Sint-Trudo Ziekenhuis zoveel mogelijk geld inzamelen voor dit goede doel. 

Naast onze deelname aan het Levensloop evenement op zaterdag 1 oktober verkochten we de afgelopen weken meer dan 1 200 tombolalotjes in het ziekenhuis en realiseerden zo een opbrengst van 2 070 euro. Dankzij de steun van onze partners waren er vele mooie prijzen te verloten. De spreekwoordelijke onschuldige hand trok gisteren de gelukkige winnaars.

B​enieuwd of je bij de gelukkige winnaars bent? 

Download onderaan de lijst met winnende nummers.

Gewonnen? 

Een nummertje zonder ingevulde prijs? Dan heb je één van de vijf prachtige hoofdprijzen gewonnen en mag je contact opnemen met het directiesecretariaat via levensloop@stzh.be

Je kan jouw prijs afhalen op het directiesecretariaat (gelijkvloers, gele kleur volgen, aanmelden aan de deur) van het ziekenhuis na afspraak via levensloop@stzh.be.

 

Download de lijst met winnende nummers

Meer nieuws

Meer gerelateerde artikels lezen