Sint-Trudo organiseert eerste Student Afternoon

Om onze stagiairs van de sfeer op onze verschillende afdelingen te laten proeven, organiseren we viermaal per jaar een gezellige student afternoon. Elke editie draait rond een andere discipline. De spits wordt afgebeten door ons geriatrisch support team.

Overzicht

Datum

30 nov 2023

Verpleegkundigen spelen Valpreventiespel

Bij Sint-Trudo staan we dichtbij de patiënt én dichtbij elkaar. In ons ziekenhuis werken, is werken in een warmhartige sfeer, samen met je collega’s.

Om studenten van de sfeer op onze verschillende afdelingen te laten proeven, en niet enkel van de afdeling waar ze stage lopen, organiseren we viermaal per jaar een gezellige student afternoon. Elke editie staat er een andere discipline in the spotlight. We nemen hen mee op pad in kleine groepjes en gaan actief aan de slag in workshops. Ze leren wat bij, proeven van het werkgeluk in ons ziekenhuis én ontmoeten toekomstige collega‘s.

Vewelkoming

Op het programma: 

 • Verwelkoming met broodjeslunch en een kijk op de toekomstplannen van Sint-Trudo Ziekenhuis
 • Workshops:
  • Het grote valpreventiespel
   Op een interactieve manier, met kennis- en doevragen, leer je alles wat je als zorgmedewerker moet weten over valpreventie.
  • Quiz
   Een interactieve quiz met zorgtopics.
  • Escaperoom
   Binnen een half uur moet je uit deze escaperoom ontsnappen. Maar dit is niet zomaar een escaperoom, in deze escaperoom ontdek je hoe het voelt om dementie te hebben.
 • Afsluiter 

Dit schooljaar organiseren we nog een student afternoon op: 29/02/2024 en 25/04/2024.

Meer nieuws

Meer gerelateerde artikels lezen