Bar Bouffe opent de deuren in Sint-Trudo Ziekenhuis

Op 7 november opent brasserie Bar Bouffe Trudo haar deuren voor het grote publiek. Vanaf dan kan je er terecht voor een hapje en een drankje in alle rust en comfort. Bar Bouffe bevindt zich in het onthaal van Sint-Trudo Ziekenhuis en is zowel langs buiten als langs binnen toegankelijk.

Overzicht

Datum

07 nov 2023

Bar Bouffe schets ingang

Begin september sloot de cafetaria van Sint-Trudo Ziekenhuis haar deuren en startte de verbouwing tot de gezellige brasserie 'Bar Bouffe Trudo'.

Vanaf dinsdag 7 november geniet je er in alle comfort van een ruim assortiment aan koude en warme drankjes, maaltijden, broodjes, een snelle hap, zoetigheden, ... Ook takeaway blijft mogelijk. 
Je kan er rustig plaatsnemen en zal worden bediend aan tafel. Bij mooi weer geniet je op het overdekte en verwarmde terras buiten.
Bar Bouffe Trudo is zowel langs buiten als langs binnen toegankelijk, zo moeten patiënten het ziekenhuis niet verlaten.

Naast brasserie Bar Bouffe Trudo vind je in het onthaal van Sint-Trudo Ziekenhuis ook nog de giftshop Van Harte voor kleine geschenkjes. 

We hopen op deze manier het gebruiksgemak voor onze patiënten en bezoekers te verhogen. 

Openingsuren Bar Bouffe Trudo 

  • maandag t.e.m. vrijdag van 8.30 tot 20.30 uur
  • zaterdag, zondag en feestdagen van 11.30 tot 20.30 uur 

Meer informatie? barbouffe.be/sint-truiden

Opening Bar Bouffe Trudo terras

De avond voor de grote opening nodigde het team van Bar Bouffe het ziekenhuispersoneel uit om alvast een kijkje te komen nemen. Bar Bouffe Trudo wordt uitgebaat door de externe firma C.Group. Zij zijn ook actief in de ziekenhuizen van Genk en Hasselt en in gekende brasserieën zoals The Century of HasHotel. 

Meer nieuws

Meer gerelateerde artikels lezen