Aankondiging dr. Stijn Van Hoef als algemene en abdominale chirurg

In maart start dr. Stijn Van Hoef als vast staflid op de afdeling algemene en abdominale heelkunde van Sint-Trudo Ziekenhuis. Dr. Stijn Van Hoef zal ons artsenkorps versterken als algemene en abdominale chirurg met specifieke interesse in (complexe) buikwandchirurgie en bariatrie of obesitaschirurgie.

Overzicht

Datum

01 mrt 2024

Stijn Van Hoef 2

Dr. Stijn Van Hoef behaalde zijn diploma geneeskunde met grote onderscheiding aan de Katholieke Universiteit Leuven (2015).

Hij vervolledigde zijn assistentschap chirurgie in verschillende ziekenhuizen, waaronder AZ Imelda, Bonheiden en Maxima Medisch Centrum, Eindhoven.

Vervolgens specialiseerde hij zich in complexe buikwand chirurgie, in het UZ Leuven (o.l.v. prof. M. Miserez en dr. N. Van De Winkel) en het UZ Gent (o.l.v. prof. F. Berrevoet en dr. M. Allaeys), alsook in de bariatrische heelkunde in het AZ Sint-Jan, Brugge (o.l.v. dr. B. Dillemans).

Dr. Stijn Van Hoef zal ons artsenkorps versterken als algemene en abdominale chirurg met specifieke interesse in (complexe) buikwandchirurgie en bariatrie (obesitaschirurgie). Binnen het ziekenhuisnetwerk Andreaz zal hij ook actief zijn in Jessa Ziekenhuis Hasselt en AZ Vesalius Tongeren.  

Meer nieuws

Meer gerelateerde artikels lezen