Onze waarden

In Sint-Trudo Ziekenhuis stellen we elke dag alles in het werk om onze missie “deskundig én dichtbij” waar te maken, om warme en kwaliteitsvolle zorg te bieden. Hierbij hanteren we vijf waarden die samen het woord STERK vormen.
waarden Sint-Trudo personeel
Samen
We werken als één sterk en hecht team samen met patiënten, hun naasten en onze externe zorgpartners. We staan dichtbij de patiënt en dichtbij elkaar. Samen staan we sterk, elk vanuit zijn eigen perspectief en met een eigen rol.
Transparant
We zijn een toegankelijk en open ziekenhuis met een mensgerichte aanpak en korte communicatielijnen. Door informatie met elkaar te delen en in overleg te gaan, bouwen we in vertrouwen aan kwaliteitsvolle zorg. We communiceren transparant over ons beleid en zorgaanbod.
Effectief
De juiste zorg op het juiste moment voor elke patiënt is het streefdoel van elke medewerker. We stellen alles in het werk om dit te realiseren op een duurzame en veilige manier, met respect voor mens en natuur. We dagen elkaar continu uit om onze werking en ons zorgaanbod te verbeteren.
Respect
Vanuit onze christelijke inspiratie hebben we respect voor ieders waarden en overtuiging. We behandelen iedereen zoals we zelf ook graag behandeld worden, met vriendelijkheid en inlevingsvermogen. We werken aan een open en stimulerende cultuur waarin feedback altijd mogelijk is.
KwaliTijd
We blijven investeren in tijd en middelen om te bouwen aan kwaliteitsvolle zorg op mensenmaat. Met een kritische en open geest stellen we onszelf en onze werking in vraag. Zo kunnen we aan verbetering werken en de beste zorg leveren.