Ons kompas

In Sint-Trudo Ziekenhuis stellen we elke dag alles in het werk om onze missie "deskundig én dichtbij" waar te maken. Ons kompas wijst ons de weg en maakt het voor ieder van ons duidelijk voor welke vijf doelstellingen we samen gaan.

Mensgerichte zorg

Mensgerichte zorg

Warme zorg, met oog voor de mens achter de patiënt en zijn naasten, is onze belangrijkste drijfveer. We houden waar mogelijk rekening met individuele voorkeuren, behoeftes en waarden. Patiënten krijgen een actieve rol in hun zorgproces en binnen ons ziekenhuis. Ze zijn goed geïnformeerd, betrokken en gehoord.
Expertise

Expertise

Patiënten en hun naasten kunnen in het volste vertrouwen beroep doen op onze deskundige zorgverleners. Elke dag bieden we kwaliteitsvolle en veilige zorg die wetenschappelijk onderbouwd is. We zoeken continu naar verbetering en delen onze expertise om samen te blijven groeien.
Verbindend partnerschap

Verbindend partnerschap

Als ziekenhuis zijn we een schakel in het totale zorgtraject. We werken nauw samen met zorgverleners binnen en buiten het ziekenhuis. Kwaliteitsvolle zorg is een gezamenlijke verantwoordelijkheid, waarbij we allen gelijkwaardige partners zijn, elk vanuit de eigen sterktes en expertise. 
Werkgeluk

Werkgeluk

Competente en gedreven medewerkers zijn onze hefboom én ons uithangbord. Samen vormen we een sterk team waarbinnen we klaarstaan voor mekaar en bereid zijn om elke dag bij te leren. Wij bieden een professioneel werkkader met korte communicatielijnen, waar mensen vanuit hun kracht en met volle goesting aan de slag gaan. 
Duurzaamheid

Duurzaamheid

Om onze zorgopdracht te blijven vervullen, voeren we een duurzaam beleid in onder andere infrastructuur, digitalisering en financiële middelen. Zo blijven we een gezonde organisatie. We verzekeren de continuïteit van onze dagelijkse werking en zetten middelen verantwoord in. Op onze fundamenten bouwen we letterlijk en figuurlijk verder aan onze toekomst, met aandacht en respect voor de omgeving.