Cafetaria gesloten wegens verbouwing

Stilstaan is achteruitgaan, een gezegde dat zeker van toepassing is voor een ziekenhuis in een snel evoluerende zorgsector. Zo geldt ook voor Sint-Trudo Ziekenhuis. Om onze patiënten en hun geliefden in de beste omstandigheden te kunnen ontvangen, wordt onze cafetaria verbouwd tot een gezellige brasserie. Vanaf 1 september sluit de cafetaria dan ook even haar deuren tot de opening van brasserie Bar Bouffe.

Overzicht

Datum

31 aug 2023

Bar Bouffe schets terras avond

Begin juni werd reeds aangekondigd dat onze cafetaria verbouwd zal worden tot een gezellige brasserie 'Bar Bouffe', met uitbating door Group C. Group C is ook actief in het ziekenhuis van Hasselt of in enkele gekende zaken zoals The Century, HasHotel, ...  

Ondertussen is alles klaar om de werken te laten starten. De cafetaria zal dan ook volledig moeten sluiten vanaf 1 september.
Tot de opening van Bar Bouffe is er jammer genoeg geen mogelijkheid tot een cafetaria in ons ziekenhuis. We verwijzen naar de automaten voor koude en warme dranken en snoepgoed in het onthaal. 

Wegens deze werken zal er vooraan het ziekenhuis een beperkte werfzone zijn. De Kiss & Ride en een voetgangersstrook richting de hoofdingang blijven toegankelijk tijdens de werken. Ook de mindervalidenplaatsen aan de rechterkant op de K&R blijven beschikbaar. Patiënten houden wel best rekening met mogelijk extra drukte op onze K&R. 

Als de werken vlot verlopen, verwacht de aannemer dat Bar Bouffe zal openen midden november.
Vanaf dan kan je hier terecht voor een ruim assortiment aan drankjes, snacks, maaltijden, broodjes, ... Ook zal er dan bediening aan tafel zijn, wat het gebruiksgemak moet verhogen voor onze patiënten en hun bezoekers.

We verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak en hopen dat je samen met ons uitkijkt naar de opening van Bar Bouffe. 

Bar Bouffe schets ingang

Meer nieuws

Meer gerelateerde artikels lezen