Wat is de inhoud van mijn online patiŽntendossier?

In Sint-Trudo Ziekenhuis werken we met een elektronisch patiŽntendossier in samenwerking met nexuzhealth. Via mynexuzhealth kunt u als patiŽnt inloggen op uw eigen dossier.

Verslagen
Hierin vindt u een overzicht van onderzoeken, raadplegingen en ziekenhuisopnames. Wat de verslagen van Sint-Trudo Ziekenhuis betreft kunt u de eindverslagen raadplegen die na 1 november 2017 werden gevalideerd door de behandelend arts. Deze zijn 7 dagen na validatie door de arts beschikbaar. Laboresultaten zijn voorlopig gedeeltelijk beschikbaar. Indien u ook graag een afschrift van uw medisch dossier krijgt, kunt u de procedure afschrift medisch dossier volgen.

Profiel
Bekijk of wijzig uw persoonlijke gegevens, taalvoorkeur, contactgegevens ... U beheert hier ook uw wachtwoord en gebruikersnaam om in te loggen.

Meldingen
Bepaal zelf of en wanneer u via e-mail een herinnering wil krijgen over nieuwe informatie in uw dossier.

Toegangen
Bekijk welke huisarts of doorverwijzende zorgverlener uw elektronisch patiŽntendossier in een nexuzhealth-ziekenhuis kan raadplegen vanuit zijn praktijk.

Binnenkort beschikbaar voor Sint-Trudo Ziekenhuis

  • Bekijk uw radiologisch beeldmateriaal (vb. radiografie, echografie, MRI ...). Bespreek de beelden met uw huisarts voor de nodige duiding.
  • Uw labo- en pathologierapporten zijn 24 uur na validatie beschikbaar.
  • Vragenlijsten die u kunt invullen en elektronisch doorsturen naar uw ziekenhuis. Na een ingreep bijvoorbeeld kan de arts u vragen om een vragenlijst in te vullen met pijnscores. Niet voor alle patiŽnten zijn er vragenlijsten beschikbaar.
  • Een digitaal dagboek waar u zelf bepaalde waarden invult of aantekeningen maakt. Een dagboek bijhouden helpt u ťn uw arts een betere kijk te krijgen op uw ziekte of behandeling. Niet voor alle patiŽnten zijn er dagboeken beschikbaar.