Planning van de opname

Als uw opname vooraf met uw arts besproken is, kreeg u een formulier mee met belangrijke gegevens voor uw opname en voor de reservering van een kamer.

Met dit formulier meldt u zich zo snel mogelijk aan bij de dienst vooropname. Hier krijgt u meer gerichte informatie rond uw opname en kunt u ook vooraf uw kamerkeuze doorgeven. De medewerker van de dienst vooropname zal samen met u de administratieve formaliteiten vervullen. Hij/zij zal u op de hoogte brengen van de kosten verbonden aan uw kamerkeuze. Om de dienstverlening vlot te laten verlopen, wordt op de vooropname maximaal op afspraak gewerkt. Occasioneel kan hiervan afgeweken worden. U dient dan wel rekening te houden met mogelijks langere wachttijden. Om een afspraak vast te leggen, kunt u bellen op het nummer 011 69 98 30. De vooropname bevindt zich in blok D op de 1ste verdieping.

Indien u geopereerd dient te worden, maakt de medewerker van de dienst vooropname voor u ook een afspraak voor een preoperatieve raadpleging anesthesie bij een van de anesthesisten. Deze raadplegingen vinden iedere werkdag plaats van 15.00 tot 18.00 uur op het gelijkvloers van blok E (lokaal preoperatieve consultatie anesthesie).

Voor een optimale zorgverlening tijdens uw ziekenhuisopname is het belangrijk dat artsen, apothekers, verpleegkundigen en andere zorgverleners op de hoogte zijn van alle geneesmiddelen die u thuis gebruikt. Noteer daarom uw medicatie op de vragenlijst thuismedicatie en breng deze samen met de geneesmiddelen in hun originele verpakking mee naar het ziekenhuis.

inschrijvingen_2.jpg

De dag van opname meldt u zich op het afgesproken uur aan bij de opnamedienst. Nadat u bent ingeschreven wordt u naar de verpleegafdeling gebracht.

 

Toegang ziekenhuis buiten de openingsuren

Tussen 21.00 uur en 6.45 uur is het ziekenhuis enkel toegankelijk via de ingang van de dienst spoedgevallen. De spoedgevallendienst bevindt zich achteraan het ziekenhuis, volg de bewegwijzering. Om tijdens dit tijdspanne het ziekenhuis te verlaten, dient u de nachtuitgang in blok A (radiologie/revalidatie) te gebruiken. Vanuit de inkomhal is hiernaar bewegwijzering voorzien. Als u zich aanmeldt via de parlofoon, wordt de deur geopend. Er is ook een parkeerautomaat aanwezig aan deze uitgang.

 Opnamedienst:   011 69 91 01
Vooropname:   011 69 91 15